Vermeer Living

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Delft - Delft
Actueel aanbod

€ 1.080,- p.m. tot € 2.190,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
33 - 77m2

Over dit project

The Art of Life - Op de historische grond waar Vermeer zijn meesterwerk Gezicht op Delft schilderde komen mensen samen die iets gemeen hebben. De kunst om het leven te vieren. De kracht van de verbeelding. Een voedingsbodem voor het maken van nieuwe contacten. Een thuis waar je steeds naartoe wilt. In Vermeer Living komt alles samen, een heerlijke uitvalsbasis midden in de stad, het centraal station naast de deur, de universiteit binnen handbereik en de levendigheid rondom de grachten die zo kenmerkend zijn voor de historische binnenstad van Delft.

Vermeer Vermilion, Bone Black & Ivory - Vermeer Living heeft drie verschillende blokken die in naam verwijzen naar de pigmenten die de meesterschilder gebruikte, van links naar rechts; Vermilion, Bone Black en Ivory. Via een van de drie entrees aan de gracht zijn verschillende stadsappartementen te vinden. Denk aan de compacte Pearl Studios, de luxe Astronomer penthouses met adembenemend uitzicht over Delft, de Muselar 2-kamer appartementen en de Geographer 3-kamer appartementen. Alle woningen zijn compleet uitgerust met hoogwaardige vloer- en wandafwerking en worden vanaf mei turn-key verhuurd. Vermeer Living presteert zeer goed op duurzaamheid, is energiezuinig, comfortabel en zorgt voor een lage energielast. Daarnaast wordt er een breed scala aan doelgroepen bediend; expats, young professionals, couples, friends, students en zelfs nieuwe huisgenoten worden via de Vermeer Living community gematcht.

The Astronomer - Kies je voor The Astronomer, dan kies je voor een appartement met een heerlijk terras. Hier kan je zomers tot rust komen en genieten van het zomerse weer, zonder daarvoor je eigen appartement te moeten verlaten. Daarnaast zit je met dit appartement op de 5e verdieping, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt over de stad. Bij The Astronomer heb je de keuze uit een studio, of een appartement met 1 of 2 slaapkamers. Sommige Astronomer appartementen beschikken zelfs over twee heerlijke terrassen. Ga je vandaag aan de voor- of achterkant van je appartement zitten? Vanuit het Astronomer appartement op de hoek, heb je een nóg beter uitzicht op het oude stadsgedeelte van Delft. Vanaf hier spot je de toren van de Nieuwe Kerk in het centrum van Delft.

The Muselar Studios - De Muselar studio is een compacte ruimte die geschikt is voor zowel studenten, als expats en young professionals. Wanneer je kiest voor een Muselar studio, dan krijg je een ruime studio, die je zelf kan inrichten. Plaats jij je bed voor het raam, of toch liever in de hoek? De Muselar studio bestaat, naast de woonruimte, uit een eigen badkamer, berging en keuken. Zo kan je jezelf na een lange school- of werkdag heerlijk terug trekken in je eigen ruimte. Type C2 bevindt zich daarnaast op de 5e verdieping, waardoor je een fantastisch uitzicht hebt over de stad. Typen D en A1 bevinden zich beide op de begane grond, waardoor ze makkelijk toegankelijk zijn.

The Pearl - Heb je graag meer ruimte dan een studio, dan is de Pearl misschien wel wat voor jou. De Pearl is een compact appartement, maar is creatief in te richten. Dit type is voorzien van een aparte slaapkamer, wat betekent dat de slaapkamer gescheiden is van de woonruimte. De Pearl appartementen bevinden zich op de 1e tot en met de 4e verdieping. Doordat het appartement een aparte slaapkamer heeft is de Pearl perfect voor stellen, expats, young professionals en students. Ga jij je 2-kamer appartement delen met je vriend of vriendin? Of houd je hem toch liever voor jezelf?

The Geographer - Houd je van veel ruimte, wil je samenwonen met een vriend of vriendin, of doe je mee aan een match? Dan is The Geographer wat jij zoekt. The Geographer is voorzien van twee aparte slaapkamers, waardoor jullie beide naast de gemeenschappelijke woonruimte een privé slaapruimte hebben. Kom na het socializen met je huisgenoot tot rust in je eigen slaapkamer. Verder beschikt The Geographer over een eigen balkon, waar je zomers lekker van de zon kan genieten, zonder daarvoor je appartement te moeten verlaten. The Geographer appartementen bevinden zich op de 2e tot en met de 4e verdieping. Kies je daarnaast voor een The Geographer appartement op de hoek, dan heb je een geweldig uitzicht op het oude stadsgedeelte van Delft. Vanuit hier spot je de toren van de Nieuwe Kerk in het centrum van Delft.

Developed and Managed by Ballast Nedam Development - Ballast Nedam Development ontwikkelt aantrekkelijke woon-, werk- en leefomgevingen in binnenstedelijke gebieden. Plaatsen waar mensen graag willen zijn én waar ze zich prettig voelen. In elk project zijn wij ons bewust van de impact die we hebben op de directe leefomgeving, op de wereld én op de toekomst. Wij zijn een Nederlandse projectontwikkelaar met een internationale oriëntatie. Onze projecten zijn grensverleggend, zo houden wij een voorsprong op de toekomst. Ballast Nedam Development is onderdeel van de wereldwijd opererende Renaissance en is dochteronderneming van Ballast Nedam. Via hen hebben we alle mogelijke expertise en ervaring in huis. Dat maakt ons naast creatief en innovatief, ook slagvaardig en realistisch.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vermeer Living
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
1 van 62 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.080,- tot € 2.190,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden