Nieuwe Haven Delft

Delft - Delft
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Een nieuwe plek in Delft, een mooie plek voor de toekomst. Aan de Delftse Schie wordt een prachtige locatie voorzien van een nieuwe invulling. Nieuwe Haven Delft wordt een toekomstige plek voor wonen, werken, groen en prachtig aan het water. Een unieke mix van mensen, bewoners, bezoekers en ondernemers maken van Nieuwe Haven een dynamisch stukje stad aan het water, naast de TU. Hier is het nooit saai, nooit stil: hier ben je midden in het leven. Hier komen ongeveer 350 woonkansen met veel variatie. Eengezinswoningen, woonwerk-combinaties, appartementen en studentenwoningen. Voor iedereen een prachtige thuishaven.
Nieuwe Haven is direct verbonden met het water, de haven en de Schie. De woningen komen tussen en naast de gerenommeerde en bestaande bedrijven zoals de prachtige fabriek van De Porceleyne Flesch. De Delftse roeivereniging Laga zal hier zeer waarschijnlijk een vaste stek krijgen aan de kop van de Nieuwe Haven. Ook krijgt het bedrijf Octatube de ruimte om uit te breiden. Een nieuw park wordt een plek waar je heerlijk kunt ontspannen in een oase van groen aan het water. Je geniet van de dynamiek... je geniet van de wereld van wonen en werken in een heerlijke stad.
Je raakt hier aan de klassieke en moderne industriƫle sferen. Vanuit Nieuwe Haven is er zicht op de bedrijven aan Hordijk en vanaf de kop van het gebied is er zicht op Prysmian. De aanlegsteiger voor de toeristen van De Porceleyne Fles zal straks ook worden gebruikt door de bewoners en bezoekers van deze nieuwe wijk.

HEB JIJ INTERESSE?
Schrijf je snel in als geĆÆnteresseerde op www.nieuwehavendelft.nl en blijf als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwe Haven Delft
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden