Wandgrimeurs

de Tuin van Teding

Delft - Delft
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
68 - 102m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Ben je op zoek naar een nieuw appartement in Delft? De Tuin van Teding komt aan de Teding van Berkhoutlaan ter hoogte van de Sasboutstraat. Wat een fijne plek om te wonen. De Kuyperwijk staat bekend om het groene karakter en ruimtelijke opzet. Zo is het ook in de Tuin van Teding. Hier woon je lekker rustig, maar wel met 2 supermarkten om de hoek en hartje Delft op circa 7 minuten fietsafstand. Je auto parkeer je gewoon voor de deur. Stap in en met een kwartier ben je in Den Haag. Rotterdam en Leiden zijn maar 20 minuten rijden. Ideaal!

Appartementen
Aan de Teding van Berkhoutlaan komt een prachtig appartementengebouw met in openbaar groen overgaande privétuinen. De verkoop van de Tuin van Teding start in het laatste kwartaal van 2021. De volgende aantallen worden gerealiseerd:

- 10 appartementen van ruim 68 m² 
- 20 appartementen van ruim 87 m² 
- 1 appartement van ruim 102 m²  
- 1 appartement van ruim 102 m² 

Verbinding met de tuin
Iedereen heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, terras of tuin. De buitenruimtes zijn op het oosten en zuiden georiënteerd. Wil je nog uitgebreider genieten van buiten zijn? Dan wandel je zo de gezamenlijke tuin in. Vanaf dag één stond vast dat het groene karakter van de Kuyperwijk tot aan de balkons, terrassen en tuinen beleefbaar moest zijn. Langs de Teding van Berkhoutlaan loopt een groenzone, die we betrekken bij de Tuin van Teding. De tuin rondom bestaat uit een mooi ontworpen privédeel en een openbaar gedeelte. Dit openbare gedeelte wordt straks in een participatietraject met bewoners en omwonenden ingericht. Passend bij de wensen van de gebruikers. 

Prijzen
Of iets betaalbaar is, blijft subjectief. Wel durven we rustig te stellen dat de appartementen van de Tuin van Teding scherp geprijsd zijn ten opzichte van andere nieuwbouwappartementen. Zeker is dat bijna de helft van de appartementen onder de € 300.000,- v.o.n. worden aangeboden en dat er geen appartementen boven de € 450.000,- worden aangeboden.

Interesse?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief via: https://detuinvanteding.nl/interesse

Meer informatie

Kenmerken

Project
de Tuin van Teding
Koopwoningen
32
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden