Terug naar Project

4. Royale gezinswoning

Aan de oostelijke waterplas vind je de 22 royale gezinswoningen van circa 132 m² woonoppervlakte. Door ligging kijken veel van de woningen heerlijk uit over het water en groen voor de deur! De woningen hebben een statige uitstraling door de extra hoge kap.

Deze hoge kap ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er in de woning voor dat er nog meer ruimte is. In basis krijgt deze royale gezinswoning een vliering (deze m2 zijn niet opgenomen in de woonoppervlakte!). Naast de extra ruimte is de kap ook in het ontwerp opgenomen om aan de geluidsnormen te voldoen. De kap zorgt voor afscherming van geluid voor de achterliggende tuinen en woningen.

De gevel aan de voorzijde is op de begane grond voorzien van een aantrekkelijk voorportaal. De woningen zijn voorzien van een zogenaamde geluidswerende voorgevel, ook wel dove gevel genoemd. Dit betekent dat het geluid op verschillende manieren gereduceerd wordt. Zo kunnen de ramen in de voorgevel niet geopend worden. Natuurlijk zorgt het ventilatiesysteem ervoor dat alle ruimtes goed geventileerd worden. De voorkamer op de eerste verdieping kan gebruikt worden als werkkamer. Daarnaast heeft de woning met drie volwaardige slaapkamers nog voldoende ruimte voor jouw gezin. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een uitbouw in de woonkamer, deze is standaard 2,4 meter diep.

De tuinen van de royale gezinswoning hebben een gunstige zonligging (westen of noord westen). De hoekwoningen hebben extra (zij) ramen voor nog meer licht in de woning. Bouwnummer 141 is een pareltje met een riante zijuitbouw waardoor de woonoppervlakte uitkomt op 141 m2 en een extra grote en brede tuin.

Specificaties

*Woonoppervlakte van circa 132 m2
*Tuin op het westen of noord westen
*Parkeergelegenheid voor de deur of in achtergelegen hof
*Kenmerkende hoge kap in ‘de nieuwe Delftse School stijl’
*Tuingerichte woonkamer met veel indelingsmogelijkheden
*Eerste verdieping met 2 slaapkamers, een badkamer en een werkkamer.
*De 2e verdieping heeft een slaapkamer en een vlizotrap naar de vliering. Ook heb je hier apart een technische ruimte/wasruimte
*Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden
*Energiezuinige woningen (BENG) met zonnepanelen en een water- water warmtepomp voor vloerverwarming en -koeling.

Maatvoering in de plattegronden is indicatief.
Interieurimpressie is van een tussenwoning.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 610.000,- tot € 640.000,-
Kavel 140 m2 tot 142 m2
Woonoppervlakte 132 m2 tot 141 m2
Inhoud 396 m3 tot 423 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
115 - 139,68 m2 141 m2 - 423 m3 Verkocht
137 - 141,62 m2 132 m2 - 396 m3 Verkocht