mobiele airco kopen

Terug naar Project

Maisonnette

TIJDLOZE APPARTEMENTEN
Met een appartement in Gezicht op Delft koop je een levende Hollandse meester. Een heerlijke uitvalsbasis op loopafstand van het historische centrum.

Wonen in deze maisonette geeft het echte stadsgevoel van de 21ste eeuw in Delft. Trek de deur achter je dicht en loopt het stadsleven tegemoet. Even wat rust? Geniet van het heerlijke uitzicht. Bij uitstek de plek om in contact te staan met de stad maar ook de ideale uitvalsbasis om na een prachtige reis van een aantal weken onbezorgd weer echt thuis te komen.

Dit appartement heeft een eigen voordeur aan de Westsingelgracht en kent twee verdiepingen. Grenzend aan de living bevind zich de eigen royale buitenruimte. Het uitzicht is altijd wisselend, alleen al omdat het water van De Kolk en de Gracht altijd in beweging is. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats in het souterrain.

Luxe afwerking
De afwerking van alle appartementen is uiterst luxe. Dat geldt niet alleen voor het sanitair, zoals een dubbele wastafel en separaat toilet, maar zeker ook voor de algehele afwerking. De beste materialen staan garant voor maximaal wooncomfort.

Uw appartement wordt geleverd zonder keuken, zodat u passend bij uw eigen wensen alle vrijheid heeft om zelf een keuken te realiseren. En de keuzen hiervoor is dus geheel aan u! Denkt u aan een groot kookeiland inclusief bargedeelte, waaraan u gezellig een drankje drinkt met gasten of van een lekkere kop koffie geniet bij het lezen van de ochtendkrant; wij bekijken graag de mogelijkheden voor aanpassingen van de benodigde aansluitingen met u.

Duurzaamheid
Ballast Nedam Development onderschrijft de 17 Werelddoelen die de United Nations (Verenigde Naties) nastreeft om onze gezamenlijke wereld duurzaam te beheren. De Werelddoelen moeten ervoor zorgen dat de wereld in 2030 een betere plek is om te leven. Voor iedereen!

De opwekking van de verwarming en het warmtapwater gaat via warmte/koude-opslag in debodem in combinatie met warmtepomp en boilervat in uw appartement. In de zomermaanden gebruikt u de lagere bodemtemperatuur om het huis te koelen. De zonnepanelen op het dak wekken voldoende energie op voor het appartementen complex, waarmee uw ook uw appartement als onderdeel van het complex bijna energie neutraal kan functioneren. Het gebouw heeft een EPC (Energie Prestatie Co?ffici?nt) van 0,26. Door warmteafgifte via de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte ? ook in de badkamer - heeft u een relatief lage warmtebehoefte en kunt u overal in huis een aangenaam klimaat realiseren.

Alle appartementen kennen stuk voor stuk extra luchtdichting. Deze waarde ligt voor iedere woning hoger dan in het bouwbesluit staat voorgeschreven. Gunstig, omdat u daarmee minder warmte verliest. Koude en tocht in uw appartement wordt tot een minimum beperkt. Dat komt omdat verse buitenlucht met warmte uit uw huis wordt opgewarmd voordat deze in de woonkamer wordt geblazen. Met een mooi woord wordt uw luchtcirculatie geregeld door een balans-ventilatie met warmteterugwinning (WTW), waar geen roosters in de gevel voor nodig zijn.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 499.000,-
Woonoppervlakte 132 m2
Inhoud 396 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
18 - - 132 m2 3 396 m3 Verkocht