Terug naar Project

Type G

TYPE G
BOUWNUMMER 34
1 penthouse op de 3e verdieping. Woonoppervlakte: circa 143 m². Verkoopprijs inclusief berging vanaf circa € 825.000,- v.o.n.

Woonkamer met open leef keuken en dakterras op het zuidoosten
Over de volle diepte van het penthouse is de open leef keuken (keuken niet inclusief) met woonkamer gesitueerd. Via de woonkamer is het zonnige en royale dakterras aan de voorzijde bereikbaar. Hier kun je genieten van het avondzonnetje en de reuring van de stad.

Drie slaapkamers en studeerkamer
Aan de galerijzijde is een slaapkamer en een royale studeerruimte met openslaande deuren naar de galerij aan de achterzijde op het noordwesten. Deze ruimte kan prima dienstdoen als werk- of opslagruimte.
Aan de voorzijde is een tweede slaapkamer met schuifpui naar het grote dakterras. Eveneens aan de voorzijde ligt de zeer royale hoofdslaapkamer met draaideur naar het dakterras en een mogelijkheid voor het realiseren van een inloopkast.

Badkamer met bad, twee toiletten en technische ruimte
Er is een separate toiletruimte met zwevend toilet en een compleet ingerichte badkamer met een betegelde douchehoek, wastafel, een ligbad, tweede toilet en een designradiator. Eveneens is er een royale technische ruimte waar ook plaats is voor de wasmachine en droger.

Verkoopprijs is inclusief grote berging en eigen parkeerplaats.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 825.000,-
Woonoppervlakte 144 m2
Inhoud 553 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
34 € 825.000,- - 144 m2 3 553 m3 Verkocht onder voorbehoud