Terug naar Project

Type C

Type C, 1 penthouse op de 3e verdieping.

Het penthouse heeft een royale plafondhoogte; waardoor meer ruimtebeleving!
Het dakterras ligt aan de voorzijde op het zuidoosten!

Via een gezamenlijke entree is er met de trap of de lift toegang tot de galerij aan de achterzijde. Het penthouse heeft hier zijn eigen entree met daarachter een ruime hal, die toegang biedt tot alle verblijfsruimten.

Woonkamer met open leef keuken en dakterras op het zuidoosten
Aan het einde van de hal is de toegang tot de open leef keuken met woonkamer. Via de woonkamer is het zonnige en royale dakterras aan de voorzijde bereikbaar. Hier kunt u genieten van het avondzonnetje en de reuring van de stad. Aan de keukenzijde zijn er openslaande deuren naar de galerij aan de achterzijde.

Twee slaapkamers en studeerkamer
Aan de galerijzijde is een slaapkamer en een royale studeerruimte met openslaande deuren naar de galerij aan de achterzijde. Deze ruimte kan prima dienstdoen als werk- of opslagruimte.
De master bedroom ligt aan de voorzijde van het penthouse en via de schuifpui is er toegang tot een zeer royaal en zonnig dakterras.

Badkamer, toilet en technische ruimte
Er is een separate toiletruimte met zwevend toilet en een compleet ingerichte badkamer met een betegelde douchehoek, wastafel en designradiator. Optioneel kan er ook voor een bad worden gekozen. Eveneens is er een royale technische ruimte waar ook plaats is voor de wasmachine en droger.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 695.000,-
Woonoppervlakte 125 m2
Inhoud 448 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
33 € 695.000,- - 125 m2 2 448 m3 Te Koop