mobiele airco kopen

Terug naar Project

Penthouse

SPECTACULAIRE PENTHOUSES
In de exclusieve penthouses is niets aan het toeval overgelaten, de beste uitzichten de grootste terrassen en ruime gebruiksmogelijkheden.

De verdiepingen zes en zeven zijn beide uitgerust met twee spectaculaire penthouses. Op de zesde verdieping beschikken ze over een enorm terras aan drie zijden van het appartement van 150 respectievelijk 124m2. Op de zevende verdieping hebben de penthouses een zeer grote balkon van circa 22m2. Bij elk penthouse hoort een eigen parkeerplaats in het souterrain.

Luxe afwerking
De afwerking van alle penthouses is uiterst luxe. Dat geldt niet alleen voor het sanitair, maar zeker ook voor de algehele afwerking. De beste materialen staan garant voor maximaal wooncomfort.

Uw penthouse wordt geleverd zonder keuken, zodat u passend bij uw eigen wensen alle vrijheid heeft om zelf een keuken te realiseren. En de keuzen hiervoor is dus geheel aan u! Denkt u aan een groot kookeiland inclusief bargedeelte, waaraan u gezellig een drankje drinkt met gasten of van een lekkere kop koffie geniet bij het lezen van de ochtendkrant; wij bekijken graag de mogelijkheden voor aanpassingen van de benodigde aansluitingen met u.

Duurzaamheid
Ballast Nedam Development onderschrijft de 17 Werelddoelen die de United Nations (Verenigde Naties) nastreeft om onze gezamenlijke wereld duurzaam te beheren. De Werelddoelen moeten ervoor zorgen dat de wereld in 2030 een betere plek is om te leven. Voor iedereen!

De opwekking van de verwarming en het warmtapwater gaat via warmte/koude-opslag in debodem in combinatie met warmtepomp en boilervat in uw appartement. In de zomermaanden gebruikt u de lagere bodemtemperatuur om het huis te koelen. De zonnepanelen op het dak wekken voldoende energie op voor het appartementen complex, waarmee uw ook uw appartement als onderdeel van het complex bijna energie neutraal kan functioneren. Het gebouw heeft een EPC (Energie Prestatie Co?ffici?nt) van 0,26. Door warmteafgifte via de lage temperatuur vloerverwarming met thermostaat in iedere verblijfsruimte ? ook in de badkamer - heeft u een relatief lage warmtebehoefte en kunt u overal in huis een aangenaam klimaat realiseren.

Alle appartementen kennen stuk voor stuk extra luchtdichting. Deze waarde ligt voor iedere woning hoger dan in het bouwbesluit staat voorgeschreven. Gunstig, omdat u daarmee minder warmte verliest. Koude en tocht in uw appartement wordt tot een minimum beperkt. Dat komt omdat verse buitenlucht met warmte uit uw huis wordt opgewarmd voordat deze in de woonkamer wordt geblazen. Met een mooi woord wordt uw luchtcirculatie geregeld door een balans-ventilatie met warmteterugwinning (WTW), waar geen roosters in de gevel voor nodig zijn.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 1.040.000,- tot € 1.207.500,-
Woonoppervlakte 216 m2 tot 217 m2
Inhoud 569 m3 tot 570 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
39 - - 216 m2 3 569 m3 Verkocht
40 - - 217 m2 3 570 m3 Geleverd
41 - - 216 m2 3 569 m3 Verkocht
42 - - 217 m2 3 570 m3 Verkocht