mobiele airco kopen

Antoni

Delft - Delft
Archief

€ 875.000,- tot € 1.550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
173 - 363m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

Wonen in Antoni is wonen in een uniek gebouw. Antoni is een multifunctioneel woongebouw, een innovatieve ontmoetingsplek in de nieuwe stationsbuurt van Delft. Hier staan wonen, werken en verbinden centraal. Een transparante plint met een hoge, glazen gevel nodigt uit tot binnenkomen en meebeleven. In het levendige atrium is altijd wat te doen, zoals exposities of inspirerende lezingen. Een gemengd programma dat mens en techniek, innovatie en ondernemerschap, design en duurzaamheid bij elkaar brengt. In het gebouw komen tevens flexibele werkplekken met ruimte voor starters en kleine bedrijven, een restaurant en een hotel.

Op de bovenste vier verdiepingen van Antoni komen de appartementen en het penthouse. Het vele glas en de balkons, dakterrassen en loggia’s bieden een fantastisch uitzicht over Delft. Op de bovenste verdieping is een penthouse dat alle ruimtelijke kwaliteiten samenbrengt. De appartementen zijn beschikbaar van 173 tot ruim 363 m2, het penthouse is 223 m2. U kunt de ruimte naar eigen wens indelen. Er zijn twee entrees in het gebouw die naar uw woning leiden. De appartementen worden verwarmd en gekoeld door moderne installaties. Ook hier geldt techniek en design als verbindende factor.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Antoni
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Prijs
€ 875.000,- tot € 1.550.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden