Delfts Schiekwartier

Delft
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De locatie is inmiddels bouwrijp gemaakt en voorzien van een nieuwe aanlegsteiger voor bezoekers van De Koninklijke Porceleyne Fles. De volgende stap is de bestemmingsplanprocedure. Want voordat het stuk nieuwe stad ontwikkeld én gebouwd kan gaan worden, moet het gebied eerst bestempeld worden als 'Woonbestemming'.

De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst, die eerdaags officieel gaat plaatsvinden, luidt de start in van de Ruimtelijke Ordening procedure voor een nieuw Bestemmingsplan. De verwachting is dat wij de procedure in de 1e helft van 2018 af kunnen ronden. Vervolgens starten wij de voorbereidingen voor start verkoop, medio 2018.

HEB JIJ INTERESSE?
Eind 2017/begin 2018 zullen wij je vragen of je met ons mee wilt denken over de invulling van het woonprogramma van het nieuwe stuk stad aan de haven! Zodra we nieuws hebben, hoor je weer van ons.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Delfts Schiekwartier
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
299
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden