Schoemaker Toren

Delft - Delft
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
71 - 95m2
Inhoud
213 - 285m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Welkom bij Professor Schoemaker Plantage, waar stads wonen hand in hand gaat met een groen en rustig leefklimaat. Dit unieke nieuwbouwproject bevindt zich tegenover de TU Delft, op de voormalige TNO-locatie. Met trots kondigen we het nieuwste deelplan aan: de Schoemaker Toren, een prachtig appartementengebouw met 72 royale appartementen variƫrend van 3- tot maar liefst 4-kamerappartementen.

Op slechts 10 minuten fietsen van het historische centrum van Delft vind je Schoemaker Plantage. Hier ontmoeten stad en natuur elkaar. Je hebt alle stadse voorzieningen binnen handbereik, terwijl je thuis alle rust ervaart van een woonwijk met midden in de wijk een prachtig groen stadspark ligt. Bovendien ben je snel op de A13 richting Rotterdam/Utrecht of Den Haag/Amsterdam.

Inmiddels nadert Professor Schoemaker Plantage zijn voltooiing. Na het realiseren van de woonbuurten Klinkerbuurt en Grasbuurt met een grote variatie aan eengezinswoningen gaan we nu van start met de verkoop van de 1e appartementen op de Professor Schoemaker Plantage.

Elk appartement beschikt over een ruim balkon waar je kunt genieten van de zon, frisse lucht en een mooi uitzicht. Stel je voor: ontbijten met een kop koffie in de ochtendzon of 's avonds ontspannen met een goed boek en een drankje de dag afsluiten
Altijd verzekerd van een parkeerplaats, want naast het gebouw komt de parkeervoorziening voor het gehele complex.

Ben jij klaar voor een leven waarin stadse dynamiek en rustige en groene woonomgeving samenkomen? Schrijf je in als belangstellende via onze website en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze appartementen gaan binnenkort in verkoop, dus mis deze kans niet.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schoemaker Toren
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Lift

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden