Grasbuurt 3C

Delft - Delft
Actueel aanbod

€ 460.000,- tot € 945.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 180m2
Kaveloppervlak
106 - 346m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Alle woningen in Grasbuurt 3c zijn verkocht

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.

Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij.
Grasbuurt 3 gaat gefaseerd in verkoop. Grasbuurt 3C gaat in verkoop en bestaat uit complete Hofwoningen en enkele woningen gelegen direct aan het park: een vrijstaande villa of twee-onder-één kapwoning XL.

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard water – water warmtepomp, PV-panelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Grasbuurt 3C
Start verkoop
2024 (1e kwartaal)
Woningen
0 van 26 beschikbaar
Prijs
€ 460.000,- tot € 945.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden