Grasbuurt 3a + 3b

Delft - Delft
Actueel aanbod

€ 455.000,- tot € 945.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
98 - 232m2
Kaveloppervlak
108 - 375m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Alle woningen in Grasbuurt 3a en 3b zijn verkocht

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.

Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij.
Grasbuurt 3 gaat gefaseerd in verkoop. Grasbuurt 3a + 3b is nu in verkoop en bestaat uit complete Hofwoningen, royale Gezinswoningen, 2 specials. En enkele woningen gelegen direct aan het wijkpark: een vrijstaande villa of twee-onder-één kapwoning XL.

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard water – water warmtepomp, PV-panelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Grasbuurt 3a + 3b
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 60 beschikbaar
Prijs
€ 455.000,- tot € 945.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden