Wandgrimeurs

Grasbuurt 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Delft - Delft
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 232m2
Kaveloppervlak
108 - 375m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.

Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij. Grasbuurt 3 bestaat straks uit 77 woningen in 6 verschillende types. Nu in verkoop 54 woningen! De overige 23 woningen in Grasbuurt 3 gaan later dit jaar in verkoop.

De Brede gezinswoningen liggen aan een mooi groen hof, van waar je zo het park inloopt. Of kies je voor één van de twee-onder-één kapwoning of een Vrijstaande villa die met de achtertuin grenzen aan het park. En wat te denken van de Royale rijwoning met veelal uitzicht op de oostelijke waterplas? Zoek je veel ruimte? Ga dan voor één van de specials de dwarshoekwoning met een woonoppervlakte van 192 of zelfs 232 m2.

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard water – water warmtepomp, PV-panelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Grasbuurt 3
Koopwoningen
77
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden