Wandgrimeurs

Grasbuurt 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Delft - Delft
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 232m2
Kaveloppervlak
108 - 375m2
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.

Grasbuurt 3 is de laatste fase van Grasbuurt en ligt aan zuid-oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij.

De twee-onder-één kap en vrijstaande woningen gelegen aan het park zijn bijna allemaal verkocht. De woningen aan het groene hoven worden momenteel aangepast naar een kleiner type koopwoning. We verwachten deze en de royale gezinswoningen aan de oostelijke waterplas in het 4e kwartaal gefaseerd in verkoop te kunnen brengen. Wil je op de hoogte blijven van het (toekomstig) woningaanbod in Grasbuurt 3 schrijf je in als belangstellende.

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard water – water warmtepomp, PV-panelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Grasbuurt 3
Koopwoningen
14
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden