Wandgrimeurs

Grasbuurt 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Delft - Delft
Actueel aanbod

€ 584.250,- tot € 855.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 167m2
Kaveloppervlak
108 - 396m2
Inhoud
527 - 655m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.

Grasbuurt 2 ligt aan oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij. Grasbuurt 2 bestaat uit 41 woningen in 3 verschillende types. De bouw van deze fase start al in de 2e helft van november 2022!

De Brede gezinswoningen liggen aan een mooi groen hof vanwaar je meteen het park inloopt. Als het ware wonen aan het Park. Of kies je voor een van de 2 woningen van het type Twee-onder-een-kapwoning die met de achtertuin grenzen aan het park. En wat te denken van de Royale rijwoning met uitzicht op de oostelijke waterplas?

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

De verkoop van dit project is nu gestart. Kijk op de website voor meer informatie van bovengenoemde typen woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Grasbuurt 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
41
Prijs
€ 584.250,- tot € 855.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden