Grasbuurt 2

Delft - Delft
Actueel aanbod

€ 584.250,- tot € 855.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 167m2
Kaveloppervlak
108 - 396m2
Inhoud
527 - 655m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

ALLE WONINGEN IN GRASBUURT 2 ZIJN VERKOCHT. BEKIJK HET AANBOD IN GRASBUURT 3!

Er komen 2 buurtjes in de Schoemaker Plantage: Klinkerbuurt en Grasbuurt. Vanuit het park lopen gras- en klinkerwegen de buurten in. Waar je ook woont, overal ben je verbonden met het groene hart van de wijk.

Grasbuurt 2 ligt aan oostkant van Schoemaker Plantage. Hier woon je omringd door bestaand groen en water. Vanaf jouw woning sta je binnen enkele minuten midden in het park en kunnen kinderen heerlijk spelen bij het speeltuintje dichtbij. Grasbuurt 2 bestaat uit 41 woningen in 3 verschillende types. De bouw is in volle gang, de opleveringen staan gepland voor het eerste kwartaal volgend jaar.

De Brede gezinswoningen liggen aan een mooi groen hof vanwaar je meteen het park inloopt. Als het ware wonen aan het Park. Of kies je voor een van de 2 woningen van het type Twee-onder-een-kapwoning die met de achtertuin grenzen aan het park. En wat te denken van de Royale rijwoning met uitzicht op de oostelijke waterplas?

Ook in Grasbuurt bouwen we duurzame woningen (Beng) met standaard warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling. De woningen worden compleet uitgevoerd met keuken en sanitair.

BREDE GEZISNWONING - BOUWNUMMER 89
Deze gezinswoning ligt aan een mooi groen hof vanwaar je meteen het park inloopt. Op de begane grond heb je extra veel ruimte door de breedte van het huis (5,7 meter). De keukenaansluitingen bevinden zich aan de achterzijde van de woning waardoor je een riante leefkeuken kunt realiseren. Standaard zijn op de eerste etage 4 ruime slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.

Interesse? Maak een afspraak met de makelaars of informeer naar de mogelijkheden voor een bezichtiging!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Grasbuurt 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 41 beschikbaar
Prijs
€ 584.250,- tot € 855.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden