mobiele airco kopen

De Bieb

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Delft - Delft
Actueel aanbod

€ 447.500,- tot € 825.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 158m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

DE BIEB, NOG SLECHTS ENKELE NIEUWBOUW APPARTEMENTEN TE KOOP IN HET CENTRUM VAN DELFT!
SCHRIJF JE ONLINE IN MIDDELS HET INSCHRIJFFORMULIER.

HEERLIJK DUURZAAM WONEN IN DELFT CENTRUM MET EEN PRACHTIGE GEMEENSCHAPPELIJKE DAKTUIN
De Bieb ligt midden in het levendige, authentieke centrum van Delft en dankt haar naam aan de oude gemeentelijke bibliotheek die daar tot 2010 was gevestigd. In de directe omgeving geniet u van al het moois dat Delft te bieden heeft; monumentale panden, kunst, cultuur maar bovenal een rijke historie die in de hele stad voelbaar is. Allerlei voorzieningen zoals supermarkten, bioscoop, horecazaken en sportscholen zijn op loopafstand.

AANBOD
Het complex zal bestaan uit een totaal van 19 appartementen. Er komen 17 ruime appartementen beschikbaar variërend in grootte van circa 95 tot 119 m². Daarnaast zijn er twee penthouses gesitueerd op de bovenste (3e) etage, waar de keuze bestaat uit twee varianten van respectievelijk 122 en 143 m². Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats en berging.

Alle badkamers beschikken in de basis over een ligbad, inloopdouche met handdouche met glijstang en een wastafel. De vloer en wanden zijn betegeld zonder douchebak of opstap. De toiletruimte is voorzien van tegelwerk met een hangend toilet en fonteintje. De woningen worden zonder keuken opgeleverd, zijn geheel voorzien van vloerverwarming en topkoeling via vloerverwarming.

DAKTUIN
De daktuin van De Bieb biedt circa 850 m² aan heerlijke buitenruimte voor zijn bewoners. Bij het ontwerp door landschapsarchitect Pieter Hessels hebben groenbeleving en duurzaamheid de hoofdrol gespeeld. Door het gebruik van een baanbrekende lichtgewicht daktuinopbouw kunnen er groene weilanden worden gemaakt die privacy, rust en ruimte bieden. Met een natuur-inclusief kruidenmengsel en bloeiende bomen zal er een bijzonder stukje natuur ontstaan in een druk gedeelte van de stad. Verschillende zitplaatsen en mogelijkheden tot afzondering dragen bij aan de kracht van dit daktuinontwerp.

START BOUW
Prognose start bouw tweede kwartaal 2022. Vergunningen zijn verleend.

INTERESSE?
Schrijf je vrijblijvend in middels het inschrijfformulier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Bieb
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
19
Prijs
€ 447.500,- tot € 825.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden