De Bieb

Nog 3 dagen om in te schrijven. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Delft - Delft
Actueel aanbod

€ 447.500,- tot € 825.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
91 - 158m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

MIDDEN IN HET BRUISENDE CENTRUM VAN DELFT
De Bieb ligt midden in het levendige, authentieke centrum van Delft en dankt haar naam aan de oude gemeentelijke bibliotheek die daar tot 2010 was gevestigd. In de directe omgeving geniet je van al het moois dat Delft te bieden heeft; monumentale panden, kunst, cultuur, maar bovenal een rijke historie die in de hele stad voelbaar is. Allerlei voorzieningen zoals supermarkten, bioscoop, horecazaken en sportscholen zijn op loopafstand.

AANBOD
Het complex zal bestaan uit een totaal van 19 woningen.
Er komen 17 ruime appartementen beschikbaar variërend in grootte van circa 95 – 119 m2.
Daarnaast zijn er twee penthouses gesitueerd op de bovenste (3e) etage, waar de keuze bestaat uit twee varianten van respectievelijk 122 en 143 m2.
Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats en berging.

DAKTUIN
De daktuin van De Bieb biedt circa 850m2 aan heerlijke buitenruimte voor zijn bewoners. Bij het ontwerp door landschapsarchitect Pieter Hessels hebben groenbeleving en duurzaamheid de hoofdrol gespeeld. Door het gebruik van een baanbrekende lichtgewicht daktuinopbouw kunnen er groene weilanden worden gemaakt die privacy, rust en ruimte bieden. Met een natuur-inclusief kruidenmengsel en bloeiende bomen zal er een bijzonder stukje natuur ontstaan in een druk gedeelte van de stad. Verschillende zitplaatsen en mogelijkheden tot afzondering dragen bij aan de kracht van dit daktuinontwerp.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Bieb
Start verkoop
10-07-2020
Koopwoningen
19
Prijs
€ 447.500,- tot € 825.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Restaurant/cafetaria

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden