Gezicht op Delft

Delft - Delft
Actueel aanbod

€ 499.000,- tot € 1.190.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 231m2
Inhoud
321 - 633m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Gezicht op Delft ligt vlakbij de historische binnenstad, het moderne stadskantoor, het nieuwe NS-station, pal tegenover het water De Kolk en grenzend aan de autovrije Houttuinen. De kans op nog mooier wonen in de Delftse binnenstad is vrijwel ondenkbaar…

In totaal worden 25 nieuwbouw appartementen gerealiseerd in een appartementencomplex met 21 luxe appartementen en 4 penthouses. Gezicht op Delft is ontworpen door FARO Architecten uit Lisserbroek.

Appartementen
Verreweg de meeste appartementen hebben magnifiek zicht op De Kolk, die tegenwoordig hoofdzakelijk als passantenhaven dienstdoet. Het eerste appartement, kent twee verdiepingen en is feitelijk een maisonnette met een eigen entree aan de Westsingelgracht. Verdieping twee tot en met vijf van het complex telt steeds vijf vierkamerappartementen en verdieping vijf en zes zijn beide uitgerust met twee top-penthouses van meer dan 210 m2.
De top-penthouses op de vijfde verdieping hebben de beschikking over een enorm terras. Alle appartementen beschikken grenzend aan de living over een eigen buitenruimte met prachtig uitzicht. De appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in het souterrain van Gezicht op Delft.

Afwerking en duurzaamheid
De afwerking van alle appartementen in Gezicht op Delft is uiterst luxe. Qua duurzaamheid presteren de woningen beter dan de opgelegde normen en waarden. Het appartementencomplex heeft een EPC van 0,26 waarmee u in aanmerking komt voor zogenaamde “groene” financieringsmogelijkheden. Alle appartementen worden gasloos en dus ‘all electric’ uitgevoerd en zijn zo goed als energieneutraal, want gebouwd binnen de visie van BENG (Bijna Energie Neutraal gebouw). Verantwoord wonen richting de volgende generaties en op de korte termijn voor uzelf riant vanwege het hoge wooncomfort.

Meer informatie is te vinden op de website www.woneningezichtopdelft.nl en via onze makelaar; Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars, Tel.: 015-2125288

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gezicht op Delft
Koopwoningen
25
Prijs
€ 499.000,- tot € 1.190.000,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Verwarming
Koeling, Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Busstation, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden