TILES

Delft - Abtswoude
Actueel aanbod

vanaf € 172.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
41 - 71m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

TILES
52 appartementen nu in verkoop!!

Op woensdag 15 mei 2019 is het verkoopevent van Tiles. Tussen 19:00 en 20:30 uur ben je van harte welkom in Het Stadslab in Prinsenkwartier - Sint Agathaplein 4 te Delft. Het verkoopteam van Tiles staat dan voor je klaar om al je vragen over het project en de appartementen te kunnen beantwoorden.
De planning voor start bouw is medio september 2019 en de oplevering zal medio het eerste kwartaal 2022 zijn.

Wonen op een fantastisch centrale plek in Delft met alle voorzieningen in de buurt? Dan is TILES echt iets voor jou! Of je single of double bent of je starter, doorstromer of scheefhuurder bent, met een VORMHuis heb je altijd het perfecte dak boven je hoofd.

TILES: Comfortabel wonen en van alle gemakken voorzien!
TILES vormt het markante sluitstuk van het totale nieuwbouwproject Buitenhof langs de Martinus Nijhofflaan. Het plan biedt een prachtige mix van 52 stadsappartementen tussen de 40 m² en 71 m² met buitenruimte en het afwerkingsniveau van de appartementen is hoog. Zo zijn de appartementen uitgerust met onder andere vloerverwarming- en koeling in alle vertrekken, een luxe keuken en badkamer.

Daarnaast biedt TILES nog een uitgebreid pakket aan extra collectieve faciliteiten en voorzieningen, zoals bijvoorbeeld diverse deelauto’s, deelfietsen, lobby, extra werk- en vergaderruimten, groot dakterras en de MIELE Laundry-ruimte.

Geïnteresseerd in een van de appartementen van TILES? Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de start verkoop en de verkoopprocedure!

Meer informatie

Kenmerken

Project
TILES
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
52
Prijs vanaf
€ 172.000,-
Type woningen
Appartement, Overig, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden