INK Apartments Delft

Delft - Delft
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
44 - 144m2

Over dit project

INK Apartments Delft: Nieuwbouwappartementen met een industrieel DNA

INK is stoer
INK Apartments Delft vind je op een unieke locatie. Een plek met een stoer karakter, omdat het industriële DNA van de plek verweven is met de nieuwbouw die er is en nog komt. In je appartement met grote ramen en loftgevoel vind je rust en op straat voel je de dynamiek. Niet alle bedrijvigheid verdwijnt. Wonen en werken wordt gemixt, waarmee deze buurt een mooie overgang vormt naar het achterliggende bedrijventerrein naar Nieuw Delft.

Het nu kleinschalige bedrijvengebied is een ‘overblijfsel’ van de bedrijvigheid die er ooit rondom de voormalige spoorlijn was. Met de aanleg van de spoortunnel en ontwikkeling van de ‘spoorzone’ grenst INK direct aan ‘Nieuw’ Delft. Hier kijk je op uit! Met het toevoegen van een heel divers woonprogramma verkleurt het voormalige bedrijventerrein naar een stedelijke, dynamische omgeving waar je heerlijk woont, werkt en verblijft.

INK is ambachtelijk
Met de komst van INK Apartments Delft kun je straks lekker ontspannen wonen in een gebied dat bekend stond als kleinschalig bedrijventerrein. Wellicht denk je nu aan een saaie buurt met een compilatie van kantoorgebouwen. Zo is het hier niet. De bedrijven rondom INK Apartments, kenmerken zich door hun ambachtelijke, industriële karakter.

INK heeft een industrieel karakter
De jaren 60-loods en het Atlasgebouw naast INK Apartments zijn overduidelijk de inspiratiebron geweest voor het ontwerp van de drie appartementengebouwen. En ook de stoere, industriële panden uit Chicago en New York inspireerden de architect. Dat zie je terug in de grote ramen met slanke kozijnen en dunne roedes in donkere kleurstelling. Hiermee komt er enorm veel licht in huis en krijg je automatisch dat loftgevoel. Zeker als je kiest voor een appartement zonder indeling.

INK heeft duurzaam DNA
Vroeger was in de naastgelegen loods een lichtdruk papierfabriek gevestigd. Hiermee is gelijk de naam ‘INK Apartments’ verklaard. Overigens is alleen het ontwerp van de appartementen geïnspireerd op ‘toen’. INK Apartments maakt in alle opzichten de hedendaagse duurzaamheidsambities waar.

Locatie
INK Apartments Delft: Wonen in een dynamisch woon- en werkgebied op 5 minuten fietsen van hartje Delft.

INK daar ben je zo
INK Apartments vind je aan de Mercuriusweg en Industriestraat in Delft. Hier woon je grofweg in het midden van de stad. Zowel de TU Delft als het station en de gezellige binnenstad liggen op 5 minuten fietsafstand. En de snelweg A13… daar ben je zo via de N470. Verder stoppen de tram en bus om de hoek aan de Papsouwselaan.

INK fietst groen
Bijzonder is dat INK Apartments Delft langs een belangrijke oost-westverbinding voor fietsverkeer ligt. Sterker nog, de Mercuriusweg is onderdeel van deze ‘auto te gast’-fietsstraat. De route verbindt de TU campus met het westelijke deel van de stad. Door deze route vanaf het Poptapark tot aan de TU campus te vergroenen heeft Delft een waardevolle en duurzame groenverbinding aan de stad toegevoegd. Met de komst van dit tracé is het groene netwerk van Delft een feit.

INK is goed voorzien
INK Apartments Delft ligt op loopafstand van winkelcentrum De Hoven Passage. Hier doe je je dagelijkse boodschappen en meer. Ook langs de Papsouwselaan vind je van alles. Van een biologische supermarkt tot een bloemist, de toko, restaurantjes en zelfs de sportschool. We kunnen dus rustig stellen dat je hier alles binnen handbereik hebt. En wil je meer, dan ben je zo in hartje Delft of op het centraal station.

Over het woningaanbod van INK Apartments
INK Apartments Delft: Zo gevarieerd dat er stellen, singles en gezinnen kunnen wonen.

INK verbindt
INK Apartments Delft bestaat uit circa 80 koopappartementen die verdeeld zijn over 2 gebouwen. In het blok aan de Mercuriusweg komen circa 32 appartementen en in het naastgelegen gebouw realiseren we er circa 48. Via een groene binnenstraat zijn de gebouwen en de entrees met elkaar verbonden. Hier kom je je buren tegen. INK bestaat uit 3 appartementengebouwen. In het 3e gebouw komen studio’s die verhuurd worden.

INK en parkeren
Onder beide gebouwen door komt een half verdiepte parkeergarage. Het gros van de bewoners krijgt hier een privéparkeerplaats. Voor iedereen is er een ruimte om de fiets te plaatsen in de gezamenlijke fietsenstallingen die vanaf de straat bereikbaar zijn. De parkeergarage bereik je via de Industriestraat die door de gemeente wordt aangelegd als mooie laan met grote bomen. Fijn thuiskomen toch!

INK biedt voor elk wat wils
De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca 45 tot ca 120 m². Dat maakt INK dus heel geschikt voor een brede doelgroep. Zoek je een luxe stadsappartement voor z’n tweetjes of wil je hier misschien met jullie kleine gaan wonen of in je eentje? Het kan allemaal. Je kunt straks trouwens kiezen voor een appartement mét of zonder indeling, waardoor je écht je eigen loft kunt creëren. Waar je ook voor gaat, altijd heb je grote ramen en een royale buitenruimte in de vorm van een balkon of terras.

INK gaat in de zomer van start.
In de tweede helft van 2019 staat het start verkoop op de planning van de nieuwbouwappartementen in INK. Als alles meezit dan kunnen in we in het eerste kwartaal van 2020 starten met de bouw van INK Apartments, wat betekent dat je ongeveer in 2021 de sleutel krijgt van jouw nieuwe thuis op één van de stoerste plekken van Delft.

Geïnteresseerd in dit project? Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
INK Apartments Delft
Koopwoningen
80
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V.
Calandstraat 4
3316EA Dordrecht
y.poell@vanwijnen.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden