Klinkerbuurt 3 fase 2

Delft
Actueel aanbod

€ 363.000,- tot € 525.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 177m2
Kaveloppervlak
112 - 177m2
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Klinkerbuurt 3 van Schoemaker Plantage!
Klinkerbuurt 3 wordt een buurtje met leuke straatjes en gezellige pleintjes. Voor dit deel is een andere architect aan de slag gegaan: WAM architecten. Hierdoor ontstaat een ander beeld dan in Klinkerbuurt 1 en 2, maar Klinkerbuurt 3 is natuurlijk ook duidelijk zeer geschikt voor families. 

Kenmerkend voor de huizen in Schoemaker Plantage is dat het nul-op-de-meterhuizen zijn, met zonnepanelen op het dak, warmtepomp met eigen bron, vloerverwarming en -koeling en een regenton in de tuin. De huizen hebben geen gasaansluiting. Daarnaast zijn de huizen compleet en extra luxe uitgevoerd met verdiepingshoge binnendeuren, een grote schuifpui, een complete keuken en luxe sanitair.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Klinkerbuurt 3 fase 2
Start verkoop
2018 (2e kwartaal)
Koopwoningen
35
Prijs
€ 363.000,- tot € 525.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden