WeLoft Delft

Delft - Delft
Actueel aanbod

€ 300.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 118m2
Inhoud
171 - 354m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Door de nieuwe spoortunnel in Delft is er ruimte gekomen voor de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk naast de historische binnenstad. Een bijzondere ontwikkeling. Op de spoortunnel wordt een stadspark aangelegd en daaromheen komen woningen, werkruimtes, cultuur en bedrijvigheid. Het Leeuwenhoekwartier ligt aan dit park en naast het oude stationsgebouw. In dit nieuwe stukje Delft is ruimte voor particuliere zelfbouw en collectieve zelfbouw. De plek voor Cooperatie WeLoft!

Weloft heeft 4 appartementen, 4 maisonnettes en 1 bedrijfsruimte. De woningen zijn bijzonder door de extra verdiepingshoogtes en splitlevels. Hierdoor ontstaan interessante ruimtes en verrassende woningplattegronden. De woningen worden verkocht door Q-makelaars Delft.

Het gebouw van WeLoft is gesitueerd aan de Nieuwe Gracht in het toekomstige Leeuwenhoekkwartier in Delft. De start van de bouw staat gepland in het najaar van 2018 en de verwachting is dat de woningen anderhalf jaar later klaar zijn voor bewoning.

Meer informatie

Kenmerken

Project
WeLoft Delft
Koopwoningen
8
Prijs
€ 300.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden