Klinkerbuurt 3 - Parkhuizen

Delft
Actueel aanbod

€ 537.500,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
185 - 217m2
Kaveloppervlak
62 - 83m2
Aantal kamers
7

Over dit project

Hoe wil je wonen in een parkhuis?
In Klinkerbuurt 3 komen ook parkhuizen. De indeling van een parkhuis is anders dan een ‘gewoon’  huis. Je woont namelijk op de eerste verdieping zodat je vanaf de bank, of juist tijdens het koken, een riant uitzicht hebt over het park van Schoemaker Plantage. In plaats van een tuin heb je een prachtig groot dakterras. Slapen doe je tweede en derde verdieping.
Is wonen in een parkhuis iets voor jou, dan zijn wij benieuwd naar jouw ideeën en wensen over de indeling van zo’n huis. Schrijf je in als belangstellende voor een parkhuis en je ontvangt een link naar de enquête. Met de uitkomsten van deze enquête kunnen we de huizen nog beter laten aansluiten bij je woonwensen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Klinkerbuurt 3 - Parkhuizen
Start verkoop
2018 (2e kwartaal)
Koopwoningen
17
Prijs
€ 537.500,- tot € 675.000,-
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden