Lokaal nieuws donderdag 31 januari 2019 Bron: Nieuw Delft

In de verkoop: luxe appartementen en penthouse in Antoni

Wil je wonen naast de historische stad van Delft, het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, Pavarotti en op de hoek van het busplein bij station Delft? Dan is wonen in gebouw Antoni mogelijk iets voor jou!  

Antoni wordt een uniek gebouw: hier staan wonen, ontmoeten, verbinden, beleven en verblijven centraal. Een ontmoetings- en verblijfsplek pur sang, met een transparante plint die door zijn hoge, glazen gevel uitnodigt tot meedoen, meedenken, aansluiten, binnenkomen. Antoni ligt straks naast de historische stad van Delft, het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, Pavarotti en op de hoek van het busplein bij station Delft. 

In Antoni zijn inmiddels alle 28 studio's verkocht. Er zijn nog 10 luxe appartementen en 1 riant penthouse te koop. In Antoni woon je anders dan anders. Je hebt veel keuze in verschillende appartementen qua grootte, maar ook qua indeling. Die kies je namelijk zelf! Tegelijkertijd heb je een mooi balkon, dakterras of daktuin met adembenemend uitzicht over Delft. De koopsom van de appartementen start bij € 875.000 v.o.n. (inclusief twee badkamers en een toilet met tegels en sanitair).

Nieuwsgierig? Voor meer informatie zie www.woneninantoni.nl

  

 

 

 

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden