Lokaal nieuws maandag 28 januari 2019 Bron: Nieuw Delft

Bouwgroep Van Leeuwen organiseert informatieavond op 5 februari

Wil je in Nieuw Delft wonen en samen met een bouwgroep je eigen appartement ontwikkelen? De Bouwgroep Van Leeuwen organiseert op dinsdag 5 februari een informatiebijeenkomst om 19.30 uur in Delft.

De Bouwgroep Van Leeuwen organiseert op dinsdag 5 februari een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden die samen met hen een eigen appartement willen ontwikkelen. De bouwgroep biedt een verscheidenheid aan appartementen van 95m2 tot 165m2 (op één niveau of in maisonette-vorm met twee lagen) aan. De prijzen variëren van 380.000 euro tot 650.000 euro. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Het woonblok met circa 9 woningen en een bedrijfsruimte komt te liggen aan de Nieuwe Gracht in het Leeuwenhoekkwartier in Nieuw Delft.

Infoavond
De informatiebijeenkomst vindt plaats in Buurthuis de Wending, in de Grote Zaal B (Raamstraat 67, 2613 RW Delft). De bijeenkomst is van 19:30 uur - 21:00 uur.

Op de bijeenkomst vertelt de bouwgroep je meer over alle beschikbare appartementen, het proces en hoe je lid kunt worden van de bouwgroep. U kunt zich telefonisch tel. 06 - 4078 0563 of per e-mail info@sophievalla.nl aanmelden voor de vrijblijvende informatiebijeenkomst.

Voor meer informatie over de Bouwgroep Van Leeuwen : zie de websites van Sophie Valla of Nieuw Delft.  

Nog een interessant project: New Delft
Ook van de hand van Sophie Valla: de bouwgroep New Delft. Er is in deze groep nog ruimte voor nieuwe leden. De bouwgroep is voor families, starters en creatieve mensen die graag meer ruimte willen tegen een lage hypotheek. De kavel grenst aan het van Leeuwenhoekpark en het centrum van Delft en ligt dichtbij The Student Hotel en Antoni (op veld 2.3, kavel 1). De bouwgroep biedt grote en kleine appartementen aan waarbij men de indeling van het appartement zelf kan kiezen. Er worden in totaal 6 duurzame appartementen gerealiseerd binnen 5 bouwlagen. Er is een combinatie van woningtypes mogelijk tussen de 70 m2 en 140 m2. Voor alle woningen geldt een terras met uitzicht aan het park.

Voor meer informatie over zelfbouwgroep New Delft
Meer informatie kun je opvragen bij architect Sophie Valla op mail: info@sophievalla.nl of mobiele nummer: 06-40 78 05 63. Of raadpleeg: https://www.sophievalla.nl/go-new-delft

 

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden