Lokaal nieuws donderdag 03 januari 2019 Bron: Nieuw Delft

Boren bronnen The Student Hotel: voetpad Westsingelgracht verlegd

In de week van 7 januari wordt begonnen met het boren van bronnen voor The Student Hotel. Hiervoor wordt een deel van het voetpad langs de Westsingelgracht verlegd.

In de week van 7 januari start Bectro Installatietechniek? met het boren van bronnen voor The Student Hotel. Hiervoor wordt een gedeelte van het voetpad langs de Westsingelgracht tijdelijk verlegd.

Het boren van de bronnen is nodig voor de aanleg van een warmte-koudeopslaginstallatie (WKO-installatie) voor The Student Hotel. Dit is een duurzame manier om warmte en koude voor het gebouw te verwerken en op te slaan.

Werkzaamheden en hinder
De bronnen – die de ondergrondse opslagruimte voor de WKO-voorziening vormen – worden aangebracht onder het voetpad naast The Student Hotel. Daarom wordt een deel van dit voetpad tijdelijk verlegd door middel van loopplaten. Voor een veilige uitvoering wordt het fietspad ter hoogte van de bronnen versmald. De werkzaamheden duren ongeveer tot medio februari en leveren naar verwachting geen verdere hinder op. 

Let op: genoemde planningen e.d. zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden