Lokaal nieuws zondag 23 december 2018 Bron: Nieuw Delft

Werkzaamheden en bereikbaarheid in de kerstvakantie

Op de meeste plekken in Nieuw Delft wordt - behalve met de feestdagen - doorgewerkt in de kerstvakantie. Het informatiecentrum is in die periode verminderd bereikbaar.

De kerstboom staat te schitteren in het net geopende Park Spoorloos en de eerste kerstborrels in Pavarotti (in het voormalige stationsgebouw) zijn een feit. De feestdagen  in Nieuw Delft kunnen beginnen! Lees hier meer over de werkzaamheden en onze bereikbaarheid in de kerstperiode.

Op 1e en 2e Kerstdag en rond de jaarwisseling ligt de bouw in Nieuw Delft grotendeels stil. In de rest van de kerstperiode, van 27 december t/m 4 december, wordt op de meeste plekken doorgewerkt, bijvoorbeeld langs de Nieuwe Gracht en aan de Ireneboulevard op veld 5. Er zijn in deze periode geen werkzaamheden gepland die extra hinder opleveren. 

Werkzaamheden in januari
Na de kerstperiode gaan alle bouwwerkzaamheden door zoals gewoonlijk. Vanaf 7 januari starten ook op veld 2 de werkzaamheden: The Student Hotel begint dan met het boren van bronnen voor de warmte-koude-opslag-installatie (WKO-installatie) in voorbereiding op de bouw. Hiervoor wordt een deel van het voetpad Houttuinen - Westsingelgracht tijdelijk verlegd.

Bereikbaarheid informatiecentrum
Heeft u een vraag of opmerking? Daarmee kunt u per e-mail of telefonisch bij ons terecht. Door verminderde bezetting kan het rond de feestdagen (24 december t/m 4 januari) wel langer duren voordat uw vraag wordt beantwoord. Bel bij ernstige calamiteiten of situaties die direct gevaar opleveren 112. 

Contactgegevens Nieuw Delft
E:  delftbouwt@delft.nl
T:  015-260 2611

Namens het hele team van Nieuw Delft: een prachtige Kerst gewenst en een fantastisch 2019!

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden