Lokaal nieuws woensdag 12 december 2018 Bron: Nieuw Delft

Q&A: Ontwikkeling van veld 10.2 naast X-Ray

Deze week is gestart met de kap van 51 bomen voor het bouwrijp maken van veld 10.2, ten oosten van X-Ray. Bekijk hier de Q&A over de ontwikkeling van deze locatie.

Deze week is gestart met de kap van 51 bomen ten behoeve van het bouwrijp maken van veld 10.2, ten oosten van X-Ray. Omwonenden hebben hier vorige week een brief over ontvangen.

Naar aanleiding van aanvullende vragen uit de omgeving over de plannen voor deze locatie en de kap van de bomen is er een 'vraag-en-antwoord'- document opgesteld met meer informatie. Download het document hieronder:

>> Download: Q&A Ontwikkeling veld 10.2

Stand van zaken veld 10
In 2014 werd op veld 10.1 - tussen de Röntgenweg en de zuidelijke tunnelinrit - het gebouw X-Ray opgeleverd, als eerste nieuwbouwproject van Nieuw Delft. Inmiddels is ook het laatste deel van veld beschikbaar gekomen: veld 10.2. Het komende jaar wordt de locatie bouwrijp gemaakt. Op dit moment werkt BPD aan een haalbaarheidsstudie voor het plan The Family Delft op deze plek. 

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden