Lokaal nieuws dinsdag 11 december 2018 Bron: Nieuw Delft

Beantwoording ingediende vragen planning en ontwerp Van Leeuwenhoekpark

Tijdens een bijeenkomst op 6 november zijn ingediende vragen vanuit van de buurt Delftzicht over het Van Leeuwenhoekpark behandeld. Bekijk hier de schriftelijke weergave van de beantwoording.

In september hebben bewoners van de buurt Delftzicht - onderdeel van de meedenk- en werkgroep voor de tijdelijke invulling van een strook langs de Engelsestraat - een vragenlijst ingediend over de planning en het ontwerp van het Van Leeuwenhoekpark.

Projectorganisatie Nieuw Delft heeft de ingediende vragen mondeling beantwoord tijdens een bijeenkomst op dinsdag 6 november 2018. Hiervoor zijn de omwonenden van het zuidelijk deel van het toekomstige park - bewoners van de buurt Delftzicht per brief uitgenodigd. Bekijk hieronder de schriftelijke weergave van de beantwoording:

>> Download:  Schriftelijke beantwoording vragen Van Leeuwenhoekpark

Werkgroep tijdelijke invulling
In 2017 werd duidelijk dat de aanleg van het zuidelijk deel van het Van Leeuwenhoekpark wegens bereikbaarheid van de bouwlocaties niet eerder zal starten dan 2025. Onderzoek naar opties tot versnelde aanleg leverde helaas geen nieuwe inzichten op. Het bleek wel mogelijk om een strook van 11 meter op de plek van het toekomstige Van Leeuwenhoekpark tijdelijk in te richten. Voor de zomer is met bewoners van de buurt Delftzicht een werkgroep gevormd die zich hiermee bezighoudt. Nu de ingediende vragen over het ontwerp en de planning van het Van Leeuwenhoekpark behandeld zijn, wordt dit proces hervat.

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden