Lokaal nieuws maandag 10 december 2018 Bron: Nieuw Delft

Wil je wonen in gebouw VOLT (veld 5)? Schrijf je alvast in!

Amvest heeft vorige week de website hureninvolt.nl gelanceerd. Op deze website kun je inschrijven als belangstellende voor een van de 130 huurwoningen in het gebouw VOLT op veld 5.

Het gebouw VOLT op veld 5 in Nieuw Delft ligt straks aan het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, De Groene Haven en de Ireneboulevard. Een markante plek vlakbij het station Delft en de historische binnenstad. Amvest heeft vorige week de website www.hureninvolt.nl gelanceerd. Op deze website kun je je alvast inschrijven als belangstellende voor een van de 130 vrije sector huurwoningen in VOLT.

VOLT
Architectenbureau Barcode heeft VOLT ontworpen; een duurzaam energiezuinig gebouw met 130 vrije sector huurappartementen. Het ontwerp bestaat uit drie gebouwen gegroepeerd rond een plein. Dit binnenplein vormt het hart van het plan en moet gaan fungeren als een centrale en levendige ontmoetingsplek. ERA Contour bouwt momenteel VOLT dat eind 2019-begin 2020 wordt opgeleverd. Amvest wordt dan eigenaar en verhuurder van het hele gebouw inclusief de 130 huurappartementen.

Voor meer informatie: www.hureninvolt.nl

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden