Lokaal nieuws dinsdag 27 november 2018 Bron: Nieuw Delft

Informatieavond veld 2: met o.a.The Student Hotel en Ballast Nedam Development

Op maandag 10 december vindt een informatiebijeenkomst plaats over de plannen voor veld 2. Deze avond komt u alles te weten over het ontwerp en de bouw van The Student Hotel, maar ook over de andere projecten op dit veld.

Onlangs heeft ook The Student Hotel de omgevingsvergunning aangevraagd voor de bouw van hun vestiging op een gedeelte van veld 2 (ligging veld: zie afbeelding ommezijde). Daarmee start het eerste bouwproject aan de Westsingelgracht naar verwachting begin 2019.

Op maandag 10 december vindt een informatiebijeenkomst plaats over de plannen voor veld 2. Deze avond komt u alles te weten over het ontwerp en de bouw van The Student Hotel, maar ook over de andere projecten op dit veld. U bent van harte welkom op:

Maandag 10 december 2018, 19.00 – 21.00 uur
Stadskantoor, Stationsplein 1, Delft (ingang via stationshal)

Programma
Tijdens de informatieavond komen onderstaande onderwerpen aan bod. Ook is er uiteraard ruimte voor uw eigen vragen.

• The Student Hotel
Tijdens de informatiebijeenkomst licht The Student Hotel het ontwerp van het gebouw toe en blikt zij vooruit op de bouwplanning.

• Woningen Ballast Nedam Development
Ballast Nedam Development laat haar voorlopige plannen zien voor herenhuizen en een kleinschalig appartementencomplex aan de Westsingelgracht.

• Overige ontwikkelingen veld 2 & Nieuw Delft
Projectorganisatie Nieuw Delft licht de ontwikkelingen op de rest van veld 2 toe, evenals de stand van zaken rond de andere velden van Nieuw Delft (o.a. veld 3, House of Delft).

Aanmelden
De koffie en thee staan vanaf 18.45 uur klaar. We verzoeken u vriendelijk om u uiterlijk donderdag 6 december aan te melden voor de bijeenkomst via delftbouwt@delft.nl, of door te bellen naar 015 260 2611. Vermeld daarbij uw naam, adres en het aantal personen waarmee u komt.

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden