Lokaal nieuws dinsdag 20 november 2018 Bron: Nieuw Delft

Feestelijke start bouw 9 woningen Floris in Nieuw Delft

Begin deze maand was de feestelijke start bouw van het project Floris, gelegen in de Coendersbuurt.  Aan een van de jongste toekomstige bewoners was de eer om het eerste grondwerk te verrichten door het in werking zetten van een graafmachine.

De bouw van het project Floris, gelegen in de Coendersbuurt, is gestart. Het project bestaat uit 9 eengezinswoningen, die inmiddels allemaal zijn verkocht.

Ballast Nedam Development is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het project, dat door Ballast Nedam West wordt gerealiseerd. De woningen zijn gasloos en energieneutraal. Een  woning is voorzien van een volledig groene gevel en hiermee wordt ingespeeld op de 17 doelen van de Verenigde Naties, waaronder ecologie. Door gasloos te bouwen en een groene gevel toe te passen wordt actief ingezet op klimaatadaptief bouwen. Alle woningen onderscheiden zich in verschillende architectuurvormen en het geheel sluit hiermee goed aan op het oude karakteristieke centrum van Delft.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar de website van Floris. Op de hoogte blijven van de bouwwerkzaamheden van Floris en andere projecten? Kijk dan op www.nieuwdelft.nl/werkzaamheden.

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden