Lokaal nieuws maandag 29 oktober 2018 Bron: Nieuw Delft

Eerste schetsontwerpen voor plannen velden 2.2 en 2.4

Op de velden 2.2 en 2.4 in Nieuw Delft wil Ballast Nedam Development riante herenhuizen en een kleinschalig appartementencomplex met royale appartementen realiseren.     

Ballast Nedam Development 'mag' invulling geven aan de velden 2.2 en 2.4 in Nieuw Delft. De eerste plannen zijn om riante herenhuizen en een kleinschalig appartementencomplex met royale appartementen te realiseren. Beide koop. Deze velden liggen op steenworp afstand van de oude binnenstad, het nieuwe Van Leeuwenhoekpark, The Student Hotel, gebouw Antoni en het NS-station. Een unieke locatie in Delft aan de Westvest en De Kolk.

De plannen bevinden zich nog in de fase 'eerste schetsontwerpen' (zie onder de eerste visual). Meer informatie volgt binnenkort!

Ballast Nedam Development is de partner van het eerste uur in Nieuw Delft en realiseert een derde deel van Nieuw Delft. Naast project Floris in de Coendersbuurt, realiseert Ballast Nedam Development ook het project Guldenwater in het Van Leeuwenhoekkwartier; het grootste project in Nieuw Delft in aanbouw.

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden