Lokaal nieuws dinsdag 23 oktober 2018 Bron: Nieuw Delft

6 november: bijeenkomst Van Leeuwenhoekpark

Op dinsdag 6 november vindt een bijeenkomst in het Stadskantoor plaats voor bewoners van de buurt Delftzicht. Tijdens de bijeenkomst worden ingediende vragen over het Van Leeuwenhoekpark behandeld.

Op dinsdag 6 november vindt een bijeenkomst in het Stadskantoor plaats over de planning en het ontwerp van het toekomstige Van Leeuwenhoekpark. Tijdens deze bijeenkomst worden de vragen behandeld die zijn ingediend door bewoners van de buurt Delftzicht. 

Voor de zomer is met bewoners van de buurt een werkgroep gevormd die zich bezighoudt met de tijdelijke invulling van een strook langs de Engelsestraat. De strook ligt op de plek waar in de toekomst het zuidelijk deel van het Van Leeuwenhoekpark wordt aangelegd

Bijeenkomst Van Leeuwenhoekpark
Tijdens de eerste bijeenkomsten bleek dat er onder de deelnemers nog veel vragen zijn over het Voorlopig Ontwerp voor het Van Leeuwenhoekpark. Het gaat onder meer om de planning voor de aanleg, het proces en het ontwerp van het park. Daarom organiseert Nieuw Delft een bredere bijeenkomst waarin deze vragen over het park worden behandeld. Deze vindt plaats op:

Datum:   dinsdag 6 november 2018 
Tijd:        18.30 tot 20.30 uur
Locatie:  Stadskantoor van Delft (Stationsplein 1, ingang via station).

Vragenlijst
In voorbereiding op de bijeenkomst heeft de werkgroep een lijst met vragen samengesteld. Deze vragen worden dinsdag 6 november behandeld - daarnaast geven we een toelichting op het voorlopig ontwerp van het Van Leeuwenhoekpark.
Bekijk de vragenlijst hier >>

Aanmelden en meer informatie
Bent u van plan om naar de bijeenkomst te komen? Meldt u zich dan uiterlijk zondag 4 november aan door een mail te sturen naar delftbouwt@delft.nl. U kunt ook bellen naar 015 - 260 2611.

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden