Lokaal nieuws maandag 08 oktober 2018 Bron: Nieuw Delft

(Hei)werkzaamheden Nieuw Delft: veelgestelde vragen

De bouwwerkzaamheden in het stationsgebied zijn in volle gang. Naar aanleiding van vragen en meldingen uit de omgeving is een extra informatieavond ingelast op het Stadskantoor. De veelgestelde vragen - en de antwoorden erop - vindt u hier.

De heiwerkzaamheden in het stationsgebied zijn in volle gang. Naar aanleiding van vragen en meldingen uit de omgeving is een extra informatieavond ingelast op het Stadskantoor op 26 september 2018.

De vragen hadden betrekking op onder meer de planning van de heiwerkzaamheden, werktijden, regelgeving, heitechnieken en geluids- en trillingshinder. De meest gestelde vragen en de antwoorden erop zijn gebundeld in het document 'Veelgestelde vragen'. Daarnaast gaf Ballast Nedam West toelichting op de start van de bouw van Floris in de Coendersbuurt. Download hieronder het document en de presentaties die deze avond zijn gegeven:

Downloads bijeenkomst 26 september 2018

Veelgestelde vragen - bijeenkomst 26 september 2018  
Slides Nieuw Delft
Presentatie Ballast Nedam over bouw Floris

Let op: de planningen die zijn vermeld in bovenstaande documenten zijn indicatief en kunnen in de loop der tijd (sterk) veranderen.

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden