Lokaal nieuws maandag 08 oktober 2018 Bron: Nieuw Delft

Open dag Nieuw Delft afgelopen zaterdag goed bezocht

Op zaterdag 6 oktober vond de derde editie van Nieuw Delft Presenteert plaats. Zo’n 250 bezoekers bezochten de open dag op deze uitzonderlijk mooie najaarsdag.    

Afgelopen zaterdag opende Nieuw Delft haar deuren. Zo’n 250 bezoekers bezochten de open dag.

In de publiekshal van het Stadskantoor konden bezoekers alles te weten komen over de projecten en het woningaanbod in Nieuw Delft. Mensen konden het stationsgebied van de toekomst en The Student Hotel in 'virtual reality' bekijken en ontdekken aan de hand van maquettes. Ook konden bezoekers aanschuiven bij presentaties over het Van Leeuwenhoekpark, Park Spoorloos en 'Werken met een bouwgroep/samen je droomhuis bouwen in een CPO'.  

Exclusieve rondleidingen en zelf de bouwvelden verkennen
Op de open dag werden exclusieve rondleidingen georganiseerd naar Park Spoorloos, de Coendersbuurt en een woning uit een zelfbouwcollectief (CPO). Bezoekers konden ook zelf het projectgebied Nieuw Delf bezoeken, aan de hand van een vooraf uitgestippelde route. Onderweg kwamen bezoekers aan de hand van de routekaart langs verschillende tenten en infotorens (met een QR-code), waar men alles kon leren over de bouwplannen in Nieuw Delft.

Foto's: Vincent Basler

 

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden