Lokaal nieuws maandag 24 september 2018 Bron: Nieuw Delft

Informatieavond Zelfbouwgroep GO Van Leeuwen

Nog op zoek naar een woning in Nieuw Delft? Met eventuele werkfunctie? Zelfbouwgroep GO Van Leeuwen organiseert aanstaande woensdag 26 september een informatieavond over hun woon/werkaanbod.   

Aanstaande woensdag 26 september organiseert zelfbouwgroep GO Van Leeuwen een informatieavond over hun woon/werkaanbod. De avond begint om 19.30 uur in het Wijkcentrum de Wending aan de Raamstraat 67 in Delft.  

Zelfbouwgroep GO Van Leeuwen
Aan de Nieuwe Gracht in het Leeuwenhoekkwartier heeft deze bouwgroep een optie kunnen nemen op een prachtige kavel van circa 17 meter breed. Een ideale plek voor 8 tot 12 ruime en zon-georiënteerde appartementen. De grootte en indeling van de appartementen zijn uiteraard volledig individueel invulbaar. Er is ruimte in het gebouw voor combinaties van wonen en werken.

Programma avond

1. Ontvangst en opening
2. Introductie initiatiefnemers en team
3. Kavelregels
4. Locatie
5. Toelichting op Definitief Ontwerp
6. Bouwgroepsproces
7. Planning
8. Keuzevrijheden
9. Duurzaam bouwen
10. Prijsvorming
11. Rondvraag

Graag van tevoren aanmelden als u naar de informatieavond komt via een mail aan m.gielens@live.nl

Meer weten?
Voor meer informatie over dit bijzondere project, klik hier.

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden