Lokaal nieuws maandag 17 september 2018 Bron: Nieuw Delft

Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft BV gaat door als Projectorganisatie Nieuw Delft

Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft BV (OBS) houdt binnenkort op te bestaan. Het college van B&W heeft dat op 11 september 2018 besloten.

Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft BV (OBS) houdt binnenkort op te bestaan. Het college van B&W heeft dat op 11 september 2018 besloten. De BV, waarvan de gemeente Delft 100% eigenaar is, is op 5 oktober 2006 opgericht om namens de gemeente Delft de voorbereiding  en uitvoering van de (her)ontwikkeling  van het Spoorzonegebied  te realiseren.  Nu het spoorse deel van het project gereed is, worden de werkzaamheden voor de verdere ontwikkeling en realisatie van Nieuw Delft vanuit de gemeentelijke organisatie voortgezet. Directeur Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft BV Isidoor Hermans verzorgt de verdere afwikkeling van de beëindiging van de BV.  De al bij OBS werkzaam zijnde manager gebiedsontwikkeling Ad Alderliesten stuurt per 11 september 2018 de Projectorganisatie Nieuw Delft aan.      

Projectorganisatie Nieuw Delft
Het team dat binnen OBS aan de realisatie van de drie nieuwe buurten in Nieuw Delft werkte, continueert,  op basis van de vraag-gestuurde ontwikkelstrategie, de werkzaamheden vanuit de Projectorganisatie Nieuw Delft . Binnen het team zijn de verschillende disciplines vertegenwoordigd die nodig zijn voor de verdere ontwikkeling en inrichting van het gebied. De planning is dat Nieuw Delft in 2025 gereed is.

 

 

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden