Lokaal nieuws donderdag 13 september 2018 Bron: Nieuw Delft

Nog woningen beschikbaar in appartementengebouw WeLoft Delft

Misschien is een woning in het appartementen- gebouw WeLoft  Delft iets voor u? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Voor meer informatie kunt u de website raadplegen of naar de informatieavond komen op 20 september.   

Vink Bouw is begonnen met de heiwerkzaamheden voor verschillende zelfbouwgroepen op veld 3, liggend tussen de projecten Antoni en Guldenwater. In het appartementengebouw van de zelfbouwgroep WeLoft Delft zijn nog een paar woningen vrij. Wilt u meer weten? Dan bent u van harte welkom op de inloopbijeenkomst op donderdagavond 20 september tussen 17.00 - 19.00 uur op het kantoor van Q-makelaars aan de Papsouwselaan 474 in Delft.

Meer achtergrondinformatie over de woningen vindt u op de projectwebsite www.weloftdelft.nl 

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden