Lokaal nieuws vrijdag 31 augustus 2018 Bron: Nieuw Delft

Heiwerkzaamheden bij station Delft: vragenuurtje

De komende periode voeren verschillende bouwbedrijven heiwerkzaamheden uit op veld 3. Dit kan hinder opleveren in en rond het stationsgebied. Elke woensdag van september kunt u in het stadskantoor terecht voor vragen of klachten.

We konden afgelopen maand al even wennen aan de bouwactiviteiten langs de Nieuwe Gracht: toen werden de eerste funderingspalen de grond in geboord. Vanaf vrijdag 31 augustus starten verschillende bouwbedrijven met de heiwerkzaamheden voor hun projecten. Dit kan de komende tijd voor geluids- en trillingshinder in en rond het stationsgebied zorgen.

In september organiseert Nieuw Delft daarom een wekelijks vragenuurtje. Hier kunt u terecht voor vragen of klachten over de werkzaamheden en de ontwikkeling van Nieuw Delft. Het vragenuur vindt plaats in de publiekshal van het Stadskantoor (Stationsplein 1, Delft) op de volgende data:

Woensdag 5 september 12.00 – 13.00 uur
Woensdag 12 september 12.00 – 13.00 uur
Woensdag 19 september 12.00 – 13.00 uur
Woensdag 26 september 12.00 – 13.00 uur

Het kan voorkomen dat we uw vragen niet ter plekke kunnen beantwoorden, in dat geval komen we zo snel mogelijk terug met een reactie. Bent u verhinderd tijdens het spreekuur? Het is ook altijd mogelijk om een afspraak buiten deze tijden te maken. Neem hiervoor contact op met informatiecentrum Delft Bouwt, telefonisch te bereiken via 015 – 260 2611 (ma t/m do 10–17u, vrijdag 10–14u) of per mail via delftbouwt@delft.nl.

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden