Lokaal nieuws maandag 14 mei 2018 Bron: Nieuw Delft

Zaterdag 19 mei: Pinkster Jazz op Stationsplein

In en rond de Spoorzone is aan alles te merken dat het gebied steeds meer 'klaar' is en ingezet kan worden voor leuke initiatieven. Zo is er op zaterdag 19 mei voor de eerste keer Pinkster Jazz op het Stationsplein.    

Op zaterdag 19 mei is er voor de eerste keer Pinkster Jazz op het Stationsplein. Jazzfanaat Bram Stoeken (helemaal links op de foto) is de drijvende kracht achter dit initiatief. In en rond de Spoorzone is aan alles te merken dat het gebied steeds meer 'klaar' is en er ruimte komt voor leuke initiatieven. Op zaterdag 28 april werd het 'pluk-een-tulp-evenement' georganiseerd op het grote veld  bij de noord-uitgang van het station waar ruim 2000 bezoekers op afkwamen. En nu dus deze zaterdag Pinkster Jazz op het Stationsplein.    

'Mister Delft Jazz' Bram Stoeken: "Pinkster Jazz kan het begin zijn van mooie dingen. Het is wat mij betreft niet alleen een soort verlengstuk van Delft Jazz, maar een verbindend muziekfeest tussen de binnenstad en Delft Zuid. Ik ben ontzettend trots dat ik hier van de gemeente toestemming voor heb gekregen."

Programma Pinkster Jazz
Voor meer informatie over het programma van Pinkster Jazz raadpleeg de website.  

Foto: Fred Leeflang

 

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden