Lokaal nieuws dinsdag 08 mei 2018 Bron: Nieuw Delft

Studio's en lofts in Antoni in verkoop

Vanaf maandag 14 mei aanstaande start de verkoop van compacte studio's en en op 22 mei gaan de luxe loftwoningen in de verkoop.

Antoni ligt centraal in Delft in het toekomstige van Leeuwenhoekkwartier. Het wordt een dynamisch, multifunctioneel gebouw waar wonen samen komt met ontmoeten, leren, verblijven en genieten. De verbinding tussen mensen en de nieuwste innovaties en ideeën op het gebied van duurzaam design staan centraal in dit gebouw. Er is keus uit verschillende woningtypes: studio's en loftwoningen.

Studio's

De studio’s zijn gezellige, compacte appartementen met een woonoppervlakte van circa 25 tot 50 m² met uitzicht op het park of binnentuin. Alle studio’s worden ‘Start Smart’ aangeboden en zijn inclusief sanitair, tegelwerk, keuken, wand- en vloerafwerking in uw eigen stijl.

Start verkoop studio’s Antoni
Maandag 14 mei 2018
Van 17.30 tot 19.30 uur
Presentatie architect 18.00 uur

Westcord Hotel
Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft

Loftwoningen

De loftwoningen, vanaf circa 170 m² tot 275 m², zijn gelegen op de vier bovenste verdiepingen in Antoni en hebben balkons, dakterrassen en/of loggia’s met een inspirerend uitzicht over Delft. U kunt de loftwoningen naar eigen wens indelen. Op deze manier wordt uw nieuwe thuis helemaal op maat gebouwd.

Start verkoop loftwoningen Antoni
Dinsdag 22 mei 2018
Van 19.00 tot 21.00 uur
Presentatie architect 19.30 uur
Het Rieten Dak in Delft
Middelweg 3, 2616 LV Delft

Meer informatie over het aanbod in Antoni vindt u op de projectwebsite: www.woneninantoni.nl

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden