Lokaal nieuws dinsdag 08 mei 2018 Bron: Antoni

START VERKOOP APPARTEMENTEN ANTONI

Riant wonen in een moderne en lichte appartementen en uniek penthouse in het hartje van Delft? Dat kan straks in één van de 11 luxe appartementen in Antoni! De verkoop start namelijk op dinsdag 22 mei om 19.00 uur bij de sfeervolle locatie 'Het Rieten Dak' in Delft. 

U kunt nu alvast uw voorkeur voor bouwnummer(s) aangeven via de website, dan wordt u indien gewenst tijdens de start verkoop persoonlijk geïnformeerd over deze woningen. 

Stijlvol wonen naast het centraal station van Delft!
De appartementen, vanaf circa 170 m² tot 275 m², zijn gelegen op de vier bovenste verdiepingen in Antoni en hebben balkons en/of dakterrassen met een inspirerend uitzicht over Delft. U kunt de appartementen naar eigen wens indelen. Op deze manier wordt uw nieuwe thuis helemaal op maat gebouwd.

Start verkoop appartementen Antoni
Dinsdag 22 mei 2018
Van 19.00 tot 21.00 uur
Presentatie architect 19.30 uur

Het Rieten Dak in Delft
Middelweg 3, 2616 LV Delft 

Het Rieten Dak is met de auto goed bereikbaar. Gebruik voor uw navigatie het adres Tweemolentjeskade 82 in Delft. Vanaf daar volgt u de weg rechtdoor, u kunt parkeren op P2.

Wij ontmoeten u graag op 22 mei aanstaande.

 

Meer weten over Antoni

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden