Lokaal nieuws donderdag 03 mei 2018 Bron: Antoni

START VERKOOP STUDIO'S ANTONI

We hebben dan goed nieuws, want binnenkort start de verkoop de 28 fantastische duurzame studio’s in Antoni! De verkoop start op maandag 14 mei om 17.30 uur bij het Westcord Hotel in Delft. U kunt nu alvast uw voorkeur voor bouwnummer(s) uiten via de website!

De Studio’s
De studio’s zijn gezellige, compacte appartementen met een woonoppervlakte van circa 25 tot 50 m² met een uitzicht op het park of binnentuin. Alle studio’s worden ‘Start Smart’ aangeboden en zijn inclusief sanitair, tegelwerk, keuken, wand- en vloerafwerking in uw eigen stijl. Wenst u meer informatie over het ‘Smart Start’ concept? Klik dan hier.

Hoe geef ik mijn voorkeur voor bouwnummer(s) aan?
Log in met de bij u bekende gegevens en vul uw voorkeur in onder de tab 'mijn woning'. Klik hier om meer informatie te vinden over de studio’s. Door met de muis op één van de appartementen te klikken vindt u meer informatie over prijzen, oppervlaktes, ligging etc. Verken daarnaast de indeling en ruimte van de appartementen door de plattegronden te bekijken, deze zijn ook te downloaden onder het kopje 'downloads'.

Start verkoop studio’s Antoni
Maandag 14 mei 2018
Van 17.30 tot 19.30 uur
Presentatie architect 18.00 uur

Westcord Hotel 
Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft

Meer weten over Antoni

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden