Lokaal nieuws maandag 30 april 2018 Bron: Nieuw Delft

Antoni start verkoop studio's op 14 mei

Op maandag 14 mei start Antoni de verkoop van 28 studio's. Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst tussen 19.30 en 21.30 uur in het WestCord Hotel in Delft. De 11 loftwoningen volgen ruim een week later.

Op 14 mei a.s. start Antoni de verkoop van 28 compacte studio's. De 11 royale loftwoningen volgen ruim een week later. De start verkoop vindt plaats tussen 19.30 en 21.30 uur in het WestCord Hotel, Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft.

De studio’s zijn gezellige, compacte woningen met een woonoppervlakte van circa 25 tot 50 m², met uitzicht op het park of op de binnenhof. De ruimte is slim ingedeeld, zodat iedere vierkante meter efficiënt wordt gebruikt. De studio’s zijn afgebouwd met sanitair, tegelwerk, keuken, wand- en vloerafwerking in uw eigen stijl!. Kijk voor meer informatie op www.woneninantoni.nl

Antoni: verbindt mensen, kennis en techniek
Antoni is een multifunctioneel gebouw met een openbaar en collectief karakter en komt te liggen tussen de Nieuwe Gracht en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark, op de hoek van het busplein bij station Delft.

In Antoni komen een ontmoetingsruimte, een restaurant, flexibele werkplekken met ruimte voor starters en kleine bedrijven en een parkeervoorziening. De Living Lobby in Antoni functioneert 24/7 als het hart van het gebouw en ontmoetingsplek in de buurt. De verdiepingen daarboven bieden ruimte aan een hotel, 28 studio’s en 11 loftwoningen. Onder het gebouw komt een openbare fietsenstalling voor 2.400 fietsen. Hiermee komen er in het stationsgebied ruim 10.000 stallingsplaatsen.

Start verkoop
Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de start van de verkoop in het WestCord Hotel in Delft, op maandag 14 mei tussen 19.30 tot 21.30 uur. Die avond kunt u meer informatie krijgen over de details. De verkoop is in handen van ..............

De bouw van Antoni is recent gestart. Het plan voor Antoni is ontworpen door architectenbureau Studioninedots. Het project wordt gerealiseerd door bouwcombinatie Smit’s Bouwbedrijf - Vink Bouw Nieuwkoop, in samenwerking met Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft (OBS) en de gemeente Delft. Maatschap Amory+Jurriëns is verantwoordelijk voor het proces- en projectmanagement. Antoni wordt naar verwachting in het voorjaar van 2020 opgeleverd.

 

Meer weten over Nieuw Delft

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Delft.

Aanmelden