Wandgrimeurs

Specialisten

Financieel advies voor nieuwbouw

Bij goed hypotheekadvies komt veel kijken. Naast het regelen van de beste hypotheek brengen we ook de financiële risico’s voor je in kaart, zodat jij precies weet hoe je ervoor staat in elke situatie. Zo brengen we alles samen voor het perfecte financiële plaatje.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij Roling advies vergelijken we alle geldverstrekkers met elkaar en zorgen we ervoor dat jij een onafhankelijk hypotheekadvies krijgt. De concurrentie op de hypotheekmarkt is groot. Wij kennen de hypotheekmarkt als geen ander en weten waar je moet zijn voor de laagste hypotheekrente én de beste voorwaarden. Bij ons ben je er zeker van dat je de beste optie krijgt als het gaat om hypotheekadvies en verzekeringen passend bij jouw persoonlijke situatie.

Excellente service

Tijdens het hypotheektraject ontzorgen wij je volledig. Bijvoorbeeld door het regelen van een bankgarantie, taxatierapport, het informeren van de notaris en eigenlijk alles wat er nog meer bij komt kijken. Dat is bij ons standaard onderdeel van onze dienstverlening. Roling advies brengt alles samen.

 

 

Specialisten in nieuwbouw

Bij Roling advies hebben we veel ervaring met het geven van hypotheekadvies voor de aankoop van een nieuwbouwwoningen. Dit werkt toch net even anders dan bij hypotheekadvies voor de aankoop van een bestaande woning. We vertellen je er graag alles over tijdens een persoonlijke kennismaking. Op basis van jouw persoonlijke situatie bespreken we in de adviesfase wat de beste oplossingen zijn voor jou en geven we je inzicht in alle mogelijkheden, de aandachtspunten en leggen we alles in begrijpelijke taal voor je vast in een persoonlijk adviesrapport.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek bespreken wij je woonwensen, financiële mogelijkheden en brengen de belangrijkste aandachtspunten in kaart. We maken een globale berekening van het maximale hypotheekbedrag en de daarbij behorende maandlasten. Met deze informatie kan jij met vertrouwen de vervolgstappen zetten.

Contact

We weten als geen ander dat je een vraag snel beantwoord wilt hebben. Je kan ons daarom altijd bereiken hoe en wanneer het jou uitkomt.

Roling Advies
Tinnegieterstraat 10, 2645 LX Delfgauw
T 015 - 700 9756
info@rolingadvies.nl www.rolingadvies.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.